dimarts, 31 de gener del 2017

BENVINGUDA LAURA

Des de la setmana passada tenim una mestra de pràctiques a la nostra classe, li diuen Laura i estarà amb nosaltres fins al mes de maig!!


dissabte, 28 de gener del 2017

TALLER DE FAMÍLIES: OMAR, MARGA I ROCÍO.

Aquest dijous ens van visitar la mare i la tia d'Omar que es diu Rocío i és veterinaria, vam aprofitar per parlar dels animals que coneixem, de les mascotes que tenim a casa i ella ens va explicar el seu ofici i com té cura de les vaques o els ajuda a nàixer. Després vam fer una careta de vaca que ens va quedar genial. Moltes gràcies a les dos per vindre!!


divendres, 27 de gener del 2017

VISITEM L'HORT DE L'IES BOVALAR

El nostres veïns i companys de l'IES Bovalar ens van convidar a visitar aquesta setmana el seu hort escolar. Com saben que nosaltres també volem cultivar un hort al nostre pati ens han explicat algunes idees i ens han deixat plantar unes bledes, vam quedar que quan es facen grans ens avisaran i tornarem a vore-les. Moltes gràcies als mestres i alumnes del mòdul de jardineria per fer-ho possible!

dimarts, 24 de gener del 2017

ENGLISH ADVENTURE MGG

Loles, la nostra mestra d'anglés ha inaugurat un bloc on podreu vore fotos de les activitats que fem al seu taller i també cançons i contes que veiem a les seues classes. Vos anime a visitar-lo!!


diumenge, 15 de gener del 2017

TALLER DE FAMÍLIES: MARTINA I ANTONIO.

El dijous passat ens va visitar Antonio, el pare de Martina i ens va ensenyar un experiment. Consisteix en pintar un cercle de colors i després si el fas rodar molt ràpid només veus un color predominant, quan para comproves que té molts colors, com ens enganya la vista!! Gràcies pel taller :)


dissabte, 14 de gener del 2017

HAN VINGUT ELS REIS!!

Aquesta setmana hem tornat de vacances i ens hem trobat una sorpresa a l'arbre de Nadal, una regals per a la nostra classe!!