dissabte, 24 de desembre del 2016

NADAL 2016

Aquest mes de desembre hem preparat les festes de Nadal amb molta il.lusió a l'escola, vam decorar el passadis amb les vostres estreles que han lluït molt, vam fer un arbre gegant per a l'entrada i el vam decorar amb boles pintades pels xiquets. 
Els últims dies abans de vacances hem fet una trobada amb tot el cicle d'infantil per cantar nadales, hem esmorzat dolços típics d'aquestes festes i fins i tot vam fer les dotze campanades però amb gusanitos en lloc de raïm i champin en lloc de cava, els va encantar :)
L'últim dia vam rebre la visita del Pare Noel i d'un patge dels Reis Mags i li vam donar la nostra carta, també vam esmorzar xocolata amb magdalenes i vam rebre un diploma a les boles més brillants de l'arbre.
Han estat uns dies emocionants per als vostres fills, ara toca descansar i compartir les festes en família. Vos desitge bon Nadal i feliç any nou!!

dimecres, 21 de desembre del 2016

TALLER FAMÍLIES: ALEJANDRO, VANESA I PASCUAL

El dijous passat van vindre a classe els pares d'Alejandro, com jo no estava els xiquets m'han dit que pose al blog: vam fer una postal de Nadal que tenia un arbre, li vam posar gomets per a que foren boletes i una estrella dalt de tot. Moltes gràcies per vindre!!


divendres, 9 de desembre del 2016

PADRINS LECTORS

Aquest mati hem rebut una sorpresa molt bonica, els nostres companys majors de 5é A han vingut a classe per a proposar-nos un joc. Cada alumne de 5é ha apadrinat a un alumne de la nostra classe, avui els han fet preguntes per coneixer-los: Com te diuen? Quin és el teu color preferit? Quin és el teu personatge de dibuixos preferit? Tens germans? Tens mascota?... 
A partir d'aquest xicotet qüestionari van a buscar un conte que pensen que els agradarà i el proper dia que ens visiten cada padrí llegirà un conte al seu apadrinat. Pensem que serà molt enriquidor tan per a nosaltres com per als grans, que segur que s'esforçaran per buscar i llegir contes ben bonics. Moltes gràcies als companys de 5é A i a la seua mestra Carla!!


dissabte, 3 de desembre del 2016

TALLER DE FAMÍLIES: ALBA, ANGEL I YOLANDA.

El dijous passat van vindre Yolanda i Angel, els pares de la nostra amiga Alba a fer un taller. Com seguim amb el projecte de Princeses i cavallers, ens van proposar fer un escut personalitzat i vam estar pintant, retallant i decorant... Ens van quedar molt xulos i segur que ens serviran per jugar a casa amb ells. Moltes gràcies als dos per vindre!!


divendres, 2 de desembre del 2016

RACÓ SOLIDARI

Aquest curs mitjançant el Taller Solidari que els vostres fills fan amb el mestre Javi, estem replegant joguines, roba i aliments per a persones desfavorides. Aquest mati han vingut a replegar les primeres caixes per a l'ONG Ayuda a refugiados Sirios d' Elx. Estem molt contents de les vostres aportacions i vos convidem a seguir participant...