dilluns, 30 de maig del 2016

LES CARPETES DELS ARTISTES

Durant aquesta setmana els vostres fills i filles s'enduran a casa una carpeta plena d'obres d'art fetes per ells. És el recull de totes les técniques plàstiques (aquarel.les, ceres, gomets, retalls de revista, pintura estampada amb rodets, segells, gots, pinzells, paper de bombolles, caniques…) que els he proposat cada quinzena al Racó de l'art de la classe. Espere que vos ho expliquen a casa i estiguen contents amb les seues produccions, durant el procés ho han passat molt bé :)




dissabte, 28 de maig del 2016

EXCURSIÓ A LA HÍPICA BOLÍVAR

Aquesta setmana hem anat d'excursió a la Hípica Bolívar de Borriol, els elefantets portaven dies contant al calendari quan faltava per al gran dia i per fi va arribar!! 
Va estar una excursión molt bonica on els xiquets van aprendre com es té cura dels cavalls, els van donar de menjar, els van preparar un llit amb palla, vam vore alguns animalets de granja com gallines, conills, cabres… i també vam fer alguns tallers com els de plantes aromàtiques i els d'elaboració de joguets a partir de material de rebuig. Ho vam passar mooolt bé!!



divendres, 20 de maig del 2016

TALLER DE FAMÍLIES: OMAR I MARGA

Aquesta setmana ens ha visitat Marga, la mamá d'Omar. Ens va contar el conte dels tres porquets que li agrada molt a Omar i despés ell ens va contar un conte d'un conillet i el sabia contar molt bé :)
Després ens van proposar fer un penjador per a la porta i ens vam posar "manos a la obra" a retallar i enganxar amb goma eva, ens han costat un poquet però ens han quedat molt bonics. Moltes gràcies a Marga per vindre!!




dilluns, 16 de maig del 2016

TALLER DE FAMÍLIES: DAVID, DOROTHEA, GEORGINA I PERSIDA.

El dijous passat ens van visitar les mares de David i Dorothea, cadascuna va contar el conte preferit del seu fill, Pinocho és el que més li agrada a David i El patito feo el que més li agrada a Dorothea. Després ens van proposar pintar uns dibuixos de la Patrulla canina que sabien que ens agradava i ens van regalar uns mocadors molt xulos de Spiderman i Frozen. Moltes gràcies a les dos per participar!!




TALLER DE FAMÍLIES: RUBÉN, SONIA I JOSÉ.

El dimecres passat van vindre els pares de Rubén a fer un taller molt artístic. José ens havia preparat una titella de dit d'elefant per a cadascú i ens va proposar que cada xiquet la decorara fent-li ulls i llengua. Sonia havia cosit uns bolsos per a cadascú i ens va proposar decorar-los amb gomets, feltre, llaços… vam quedar la mar de bonics. Moltes gràcies als dos per vindre!!




dissabte, 7 de maig del 2016

TALLER DE FAMÍLIES: NEREA, CARLA, EVA, AMPARO I JOSÉ.

Aquesta setmana han vingut a fer un taller molt primaveral les famílies de Carla Andrés i Nerea. Per començar ens han contat un conte d'una marieta que havia perdut una pigueta i l'anava buscant preguntant a tots els animalets que s'anava trobant. Després ens han proposat fer una marieta amb cartolina, llana i pintura i ens han quedat molt boniques. Moltes gràcies als tres per vindre!!



divendres, 6 de maig del 2016

TALLER DE FAMÍLIES: CARLA I VANESA

La setmana passada ens va visitar Vanesa, la mare de Carla Vicedo, i ens va portar una sorpresa: un robot amb el que podem jugar i aprendre. A més a més, ens va ajudar amb la pregunta del projecte de Peppa Pig "Com es fan els dibuixos animats?". Vam fer fotos amb les tablets als ninotets de Peppa i els seus amics jugant, banyant-se a la piscina, pujant a una caravana, tirant-se per un tobogan... i quan eixes imatges es junten i les veiem de pressa pareixen dibuixos animats. Va ser un taller molt motivador i espere que gaudiu dels resultats. Moltes gràcies per vindre a Vanesa i a David, el seu mestre de pràctiques!!

dimarts, 3 de maig del 2016

FESTA PER LA LLENGUA 2016

El passat 23 d'abril es va celebrar la Festa per la llengua a l'Universitat Jaume I i vam col.laborar les escoles més properes a l'Universitat. És el primer any que la nostra escola muntava paradeta i ha estat molt gratificant per la participació de les famílies i pels xiquets que van passar a fer-se un punt de llibre o un collaret. Gràcies a les mares col.laboradores!!



A més a més vam participar en els dibuixos per a la portada del díptic i va quedar finalista de la classe la nostra companya Dorothea, enhorabona artista!!




Finalment per al portada del díptic van resultar guanyadors dos companys de 5é de la nostra escola per l'etapa de primària i les escoles Jaume I i Enric Soler i Godes per Infantil. Enhorabona a tots!!
També vam anar a vore una pel.lícula de cinema en valencià al saló d'actes de l'escola oficial d'idiomes organitzat com un acte més de la festa per la llengua. 


Esperem poder tornar a participar el proper curs...