dissabte, 27 de febrer del 2016

TALLER DE FAMÍLIES: NIRA, MARÍA I ANA.

Aquesta setmana ens han visitat María i Ana, la mare i la tia de Nira. Ens han proposat aprendre a fer massatges als nostres amics a partir d'una cançó molt bonica de Damaris Gelabert, ens hem posat tots en un cercle i li hem fet massatges a l'esquena del de davant, mmmm quin relax!!
Per acabar el taller, María ens ha contat la curiosa història d'un poll que tenia xiquets al cap, ha estat molt divertit :) Moltes gràcies per vindre!!


dimarts, 23 de febrer del 2016

TALLER DE FAMÍLIES: CARLA, MANEL I MAR.

Aquesta setmana com s'apropen les festes de la Magdalena, hem fet un taller especial. La nostra companya Mar forma part d'una Gaiata i ens ha mostrat la indumentària típica de llauradora i castellonera que portarà aquestes festes. La seua mare ens ha mostrat cada peça de roba, com es posa i com es diu; també ens ha explicat l'origen de la Gaiata i els símbols que té (El gaiato i la llum). Per finalitzar el taller, el seu pare ens ha cantat amb la seua guitarra cançons típiques de les festes (La Panderola, La manta al coll…) i hem ballat tots junts. Moltes gràcies per vindre Carla i Manel!!


dilluns, 22 de febrer del 2016

TALLER DE FAMÍLIES: VANESA, MARTA I JUAN.

El dijous passat van vindre a classe Vanesa (mamá d'Alejandro) i Marta i Juan (papás de Juan Pablo). Ens van explicar el conte L'illa dels quatre colors, parla d'una illa amb quatre muntanyes, cada muntanya té una cova i a cada cova viu un drac… Que vos expliquen com s'acaba la història ;)
Els ha agradat molt i a més ens han regalat un exemplar per a la biblioteca d'aula, aixi el podem mirar sempre que vullguem i cada xiquet s'ha fet una titella d'un drac per a casa. Moltes gràcies als tres pel taller!!


diumenge, 21 de febrer del 2016

PROJECTE DE PEPPA PIG

El nou projecte va avançant, entre tots hem fet un mural que aprofitarem com a "mapa de les idees" on anirem escrivint aquelles coses que aprenem. Ens ha quedat molt bonic!!



A més hem tingut una sorpresa, un matí a l'arribar a classe vam trobar una carta per a nosaltres firmada per Peppa Pig, ens vam quedar bocabadats i de seguida li vam contestar, ara estem esperant que ens conteste… Quina il.lusió!!!





dimecres, 17 de febrer del 2016

VISITA A L'EXPOSICIÓ DE MAQUETES

La setmana passada vam rebre una invitació dels nostres companys de 3r C per visitar una exposició de maquetes que havien fet ells i avui hem aprofitat per anar a vore-les. Les maquetes eren de la història de les cases des del Paleolític fins als nostres dies, hem pensat a quina casa es pareixen les nostres i també hem felicitat als nostres companys majors pel seu magnífic treball.




dissabte, 13 de febrer del 2016

TALLER DE FAMÍLIES: JUAN DAVID, YENNY I ROBERT

Aquesta setmana ens han visitat els pares de Juan David amb una sorpresa molt bonica, un franel.lògraf on anaven presentant els personatges de Peppa Pig, els xiquets han estat molt atents i els coneixien a tots. Després hem decorat una visera molt xula i hem eixit al pati a estrenar-la :) 
Moltes gràcies Robert i Yenny!!









diumenge, 7 de febrer del 2016

CARNESTOLTES

El passat divendres vam celebrar la festa de carnaval, en classe hem après una cançó i ací podeu escoltar com la cantem :)

TRIEM UN NOU PROJECTE

Aquesta setmana hem fet una votación per a triar el nou projecte de treball. La cosa ha estat renyida entre els gats i Peppa Pig, però finalment ha guanyat la simpàtica porqueta així que ja ens podem posar a investigar… Pronte rebreu una nota en casa per a ajudar als vostres fills a buscar informació. Moltes gràcies per col.laborar!!